Prenosimo kompletnu informaciju koja je pristigla iz Saveza vinara Srbije:

Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da će Caroline Gilby MW održati onlajn masterklas preko platforme Zoom sa direktnim uključenjem, 11 juna u 16 sati u Klubu Poslanika, na adresi Tolstojeva 2, Beograd.

Agenda događaja:

15:55 – uključenje učesnika preko Zoom linka;

16:00 – uvod, pozdrav učesnicima i najava masterklasa;

16:03 – Masterclass SERBIAN WINES by Caroline Gilby;

17:15 – Q&A – pitanja i odgovori;

17:30 – završetak masterklasa;

17:30 – prigodan koktel.

Caroline Gilby MW  će izneti svoje mišljenje o pobedničkim vinima koja su tu zaslugu dobila na nedavnom Velikom ocenjivanju vina Srbije.

Vinari će biti u mogućnosti da postavljaju pitanja gospođi Gilby, pitanja mogu postaviti na engleskom jeziku, ili uz pomoć prevodioca.

Vinarima koji nisu u mogućnosti da dođu u Beograd, obezbedili smo link  preko kojeg će moći da prete master klas sa svog računara.

Link je ovde:

You are invited to a Zoom webinar. When: Jun 11, 2021 04:00 PM Belgrade, Bratislava, Ljubljana Topic: SERBIAN WINES, Masterclass by Caroline Gilby MW Please click the link below to join the webinar: https://us02web.zoom.us/j/89415120548

Posle završetka masterklasa,  sve učesnike očekuje prigodan koktel.

Molimo sve  vinare koji dolaze u Klub Poslanika da ponesu sa sobom dve boce svog vina, razlog tome je da mi kao Savez ne potenciramo nijednu vinariju čija bi vina bila poslužena.

Molimo sve vinare da nam potvrde dolazak.

Srdačan pozdrav i zdravi bili.

Izvor fotografije: Twitter