Преносимо комплетну информацију која је пристигла из Савеза винара Србије:

Овом приликом желимо да Вас обавестимо да ће Caroline Gilby MW одржати онлајн мастерклас преко платформе Zoom са директним укључењем, 11 јуна у 16 сати у Клубу Посланика, на адреси Толстојева 2, Београд.

Агенда догађаја:

15:55 – укључење учесника преко Zoom линка;

16:00 – увод, поздрав учесницима и најава мастеркласа;

16:03 – Masterclass SERBIAN WINES by Caroline Gilby;

17:15 – Q&A – питања и одговори;

17:30 – завршетак мастеркласа;

17:30 – пригодан коктел.

Caroline Gilby MW  ће изнети своје мишљење о победничким винима која су ту заслугу добила на недавном Великом оцењивању вина Србије.

Винари ће бити у могућности да постављају питања госпођи Gilby, питања могу поставити на енглеском језику, или уз помоћ преводиоца.

Винарима који нису у могућности да дођу у Београд, обезбедили смо линк  преко којег ће моћи да прете мастер клас са свог рачунара.

Линк је овде:

You are invited to a Zoom webinar. When: Jun 11, 2021 04:00 PM Belgrade, Bratislava, Ljubljana Topic: SERBIAN WINES, Masterclass by Caroline Gilby MW Please click the link below to join the webinar: https://us02web.zoom.us/j/89415120548

После завршетка мастеркласа,  све учеснике очекује пригодан коктел.

Молимo све  винаре који долазе у Клуб Посланика да понесу са собом две боце свог вина, разлог томе је да ми као Савез не потенцирамо ниједну винарију чија би вина била послужена.

Молимо све винаре да нам потврде долазак.

Срдачан поздрав и здрави били.

Извор фотографије: Twitter